Microsoft Dynamics CRM Software
Partner, integrator, host voor bedrijven
Bied uw klanten een onvergetelijke ervaring. Meer informatie

Microsoft Dynamics CRM 2015

Het verenigen van marketing en sales


Microsoft Dynamics CRM 2015 verbetert de manier waarop verkoop- en marketingprofessionals samenwerken en versterkt de synergie in het verkoopproces - een samenwerking die bedrijven nodig hebben om te groeien. Dit betekent het overbruggen van de kloof tussen marketing, sales en service, om werkelijk een end-to-end klantervaring te leveren.


Met deze nieuwe versie, versterkt Microsoft de interoperabiliteit tussen Dynamics CRM 2015 en de toonaangevende productiviteitstoepassingen, waaronder Microsoft Office 365, Yammer, Lync, Skype, SharePoint en Power BI voor Office 365.

CRM 2015 voor marketeers

Voor marketeers biedt Dynamics CRM 2015 de functionaliteit om gestroomlijnde campagnes op te zetten. Ook verbetert het de segmentatiemogelijkheden door grafische e-mail editing en A/B splittesten. Webinarintegratie en verbeterde lead scoring, met meerdere lead scoring modellen wordt mogelijk.

CRM 2015 voor verkopers

Voor verkopers biedt Dynamics CRM 2015 de mogelijkheid om producten te bundelen en gerelateerde producten aan te bevelen voor cross-sell en up-sell. Flexibele, op rol gebaseerde dashboards, verhogen de verkoopproductiviteit.

CRM 2015 voor service managers

Voor service managers biedt Dynamics CRM 2015 een grotere mate van flexibiliteit in de Service Level Agreements om verschillende niveaus van service te kunnen verlenen. Ook biedt Dynamics CRM 2015 inzicht in de service effectiviteit door belangrijke indicatoren, zoals eerste respons en doorlooptijd, vast te leggen en te analyseren.

Meer informatie

Wilt u zich goed inlezen in de nieuwe mogelijkheden van CRM 2015? Wij hebben de meest aansprekende verbeteringen en veranderingen voor u op een rij gezet. Lees meer

Meer informatie van Microsoft zodat u zich kunt voorbereiden op de nieuwe mogelijkheden

Uw specifieke situatie bespreken?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via info@prodware.nl of door te bellen met +31 (0)418 68 35 00

Contact Gratis
trial
W.Papers

Neem contact op!