Microsoft Dynamics CRM Software
Partner, integrator, host voor bedrijven
Bied uw klanten een onvergetelijke ervaring. Meer informatie

CRM voor u

Marketing oplossingMarketing -  Bouw uw klantenbase uit met Dynamics CRM

Houd uw klantervaring eenvoudig en relevant. Als marketing manager wilt u specifieke tools hebben, zodat u met gemak campagnes kunt plannen, implementeren en evalueren. De marketingmodule in Microsoft Dynamics CRM helpt u uw klantenbase uit te bouwen en uw marketingvisie waar te maken.

 

Sales oplossingen  Verkoop - Verhoog uw omzet, win marktaandeel en verbeter uw prestaties met Dynamics CRM

Klanten en prospects zijn vandaag de dag beter geinformeerd. Zij maken vaak aankoopbeslissingen voordat u hen zelfs maar gesproken heeft. Uw verkoopstrategie moet hieraan aangepast worden. Uw teams hebben intuitieve en gebruiksvriendelijke tools nodig om zo effectief mogelijk te werken. Dynamics CRM biedt al deze mogelijkheden.
 

Klantenservice oplossing  Klantenservice - Snelle, efficiënte en effectieve dienstverlening met Dynamics CRM

Uw dienstverlening stopt niet bij verkoop. Elk contactmoment met uw klanten is belangrijk. Om hen effectief te blijven bedienen, moet u snelle, efficiente en effectieve dienstverlening bieden. Microsoft Dynamics CRM helpt u hierbij.

 

Maximale grip op uw projecten met Microsoft Dynamics CRM  Projecten - Maximale grip op uw projecten met Dynamics CRM

Eenvoudig uw medewerkers in staat stellen om in controle te zijn over hun projecten en CRM inzetten bij het ondersteunen en realiseren van uw projecten, doelen en strategie. Met projecten voor Dynamics CRM heeft u alle tools in huis om uw projecten optimaal te beheren.

 

Beheer uw belangrijkste asset, uw personeel, met Microsoft Dynamics CRM  HRM - Beheer uw belangrijkste asset, uw personeel, met Dynamics CRM

Er was nog nooit zoveel concurrentie in de markt als nu. Om succesvol te zijn moet u alert zijn bij het werven en selecteren van nieuw personeel. Met de HRM oplossing voor Dynamics CRM bent u in staat het volledige wervings- en selectieproces te managen.

 

 

 

Contact Gratis
trial
W.Papers

Neem contact op!