Microsoft Dynamics CRM Software
Partner, integrator, host voor bedrijven
Bied uw klanten een onvergetelijke ervaring. Meer informatie

Customer Centricity

In vrijwel alle sectoren is de concurrentiestrijd door de huidige economische omstandigheden heftiger dan ooit. U bent continu op zoek naar nieuwe manieren om klanten te binden en aan te trekken. Uzelf onderscheiden op productniveau wordt steeds moeilijker. Uw relatie met uw klant staat steeds meer centraal. Customer Centricity is key.

Wat is customer Centricity?

Customer Centricity betekent uw klant centraal stellen, zowel in uw bedrijfsvisie op lange termijn als in uw dagelijkse processen. Het heeft als doel uw relatie met uw klant te versterken en tegelijkertijd uw omzet te verhogen. Uiteindelijk leidt Customer Centricity tot het verbeteren van uw dienstverlening.

We kunnen niet slagen zonder technologie

Wij geloven dat een succesvolle klantgerichte strategie ondersteund moet worden met een ‘world-class’ CRM-systeem. Een klantgerichte visie en processen moeten onderdeel zijn van de manier van handelen en denken van iedereen die contact heeft met klanten, in welke vorm dan ook. Vanuit dat oogpunt is Microsoft Dynamics CRM de oplossing voor het ondersteunen van dit proces en het borgen van de KPI’s die nodig zijn voor het realiseren van deze beoogde strategie.

 

Contact Gratis
trial
W.Papers

Neem contact op!