Microsoft Dynamics CRM Software
Partner, integrator, host voor bedrijven
Bied uw klanten een onvergetelijke ervaring. Meer informatie

Mobiel

We leven zonder twijfel in het mobiele tijdperk. Het is dus geen wonder dat uw verkopers verwachten dat zij hun klantgegevens altijd en overal kunnen raadplegen, zowel on- als offline. Snel kijken zij naar de laatste afspraken, openstaande issues, offertes, orders en facturen voordat zij een bespreking ingaan. Het mobiel beschikbaar hebben van uw CRM oplossing draagt eenvoudig bij aan de effectiviteit van uw medewerkers en de gesprekken die zij voeren met prospects en klanten. Ook onderzoek van Gartner wijst uit dat Mobiel CRM de productiviteit met 26,4% kan verhogen. Kortom: Het mobiel beschikbaar stellen van uw CRM oplossing levert geld op.

 

Microsoft Dynamics CRM is ontworpen om marketeers slimmer te maken, verkopers effectiever en customer care medewerkers te voorzien van de juiste informatie om een uitmuntende klantenservice te bieden. Maar hoe zorgt u ervoor dat ook de werknemers die op de weg zijn of vanuit een andere locatie werken ook slim en effectief kunnen werken en tegelijkertijd beschikking hebben over de juiste klantinformatie?

Verkopen onderwegCRM Online op tablet en smartphone

Microsoft Dynamics CRM biedt alles wat u nodig heeft op één scherm, op elke mobiele telefoon of tablet, zodat u ook onderweg slimmer en sneller kunt verkopen. Met de apps voor telefoon en tablet kunt u activiteiten, contacten en verkoopkansen bijwerken en heeft u real-time inzicht in de belangrijkste data.

CWR Mobiel CRM

Naast de standaard mobiele functionaliteit van Dynamics CRM biedt CWR Mobility een aanvulling met haar mobiele oplossing. In situaties waar de veiligheid erg belangrijk is voor uw bedrijf, biedt CWR Mobile CRM uitgebreide functionaliteit, waaronder hoge encryptie niveaus. Ook de beschikbaarheid tijdens het gebruik on- en offline gaat een stap verder.

 

CWR Mobility mobiele CRM functionaliteit

Wij adviseren u de juiste oplossing om vrijwel overal, zowel on- als offline en op elk apparaat, uw informatie beschikbaar te hebben.

Meer weten?

Download hier de gratis whitepaper Mobile First CRM van CWR Mobility of vraag een gratis CRM trial aan en probeer het uit voor 30 dagen.

Contact Gratis
trial
W.Papers

Neem contact op!