Microsoft Dynamics CRM Software
Partner, integrator, host voor bedrijven
Bied uw klanten een onvergetelijke ervaring. Meer informatie

Onze kijk op CRM

In onze visie is CRM een bedrijfsstrategie die onlosmakelijk verbonden is met hogere klanttevredenheid en gezonde en winstgevende bedrijfsvoering. Wij zien relatiebeheer dan ook als een strategie, die logisch voortvloeit uit de missie en visie van een bedrijf of organisatie.

 

Wij geloven dat een CRM project succesvol is als het deze klantgerichte strategie ondersteunt met behulp van een CRM systeem. Prodware gebruikt de Microsoft Dynamics CRM-portfolio hiervoor. Door dit te combineren met onze uitgebreide ervaring en onze praktische aanpak, hebben we een indrukwekkend aantal klanten ondersteund bij het behalen van hun business doelstellingen. Van kleinere bedrijven tot multinationals. Van standaard CRM Online tot complexe CRM integratie projecten.

 

Ons internationale CRM competence centrum werkt samen met onze lokale CRM teams om Microsoft Dynamics CRM projecten uit te voeren die echte, meetbare waarde voor onze klanten oplevert!

 

Prodware Nederland is een Microsoft Certified Gold CRM Partner.

Microsoft Dynamics CRM, flexibel en gebruiksvriendelijk

Microsoft Dynamics CRM is een klantrelatiebeheeroplossing voor bedrijven die de productiviteit en effectiviteit van marketing, verkoop en klantenservice wilt stimuleren via inzichten in sociale media, bedrijfsinformatie en campagnebeheer.

Ervaring

Prodware heeft al meer dan tien jaar ervaring met het implementeren van CRM oplossingen in Nederland. Klanten kunnen vertrouwen op de expertise van onze professionals.

Think global act local

Prodware’s klantenportefeuille omvat zowel kleine bedrijven als grotere multinationals. Onze CRM teams kennen de lokale markt. De internationaal gevestigde Prodware Groep garandeert overal hetzelfde hoge kwaliteitsniveau en stelt ons in staat om CRM in meer dan 75 landen aan te bieden.

In de cloud of on-premise?

In een veranderende markt willen klanten flexibele en kant-en-klare ICT-oplossingen die meebewegen met hun business. Prodware biedt verschillende CRM modellen: van CRM Online uit de Microsoft cloud tot een oplossing op uw locatie.

 

Contact Gratis
trial
W.Papers

Neem contact op!