Microsoft Dynamics CRM Software
Partner, integrator, host voor bedrijven
Bied uw klanten een onvergetelijke ervaring. Meer informatie

Oplossingen

Prodware is marktleider in Dynamics oplossingen en leverancier van zowel branche- als bedrijfsoplossingen gebaseerd op Microsoft Dynamics CRM.

Marketing - Bouw uw klantenbase uit met Dynamics CRM  Marketing -  Bouw uw klantenbase uit met Dynamics CRM

Houd uw klantervaring eenvoudig en relevant. Als marketing manager wilt u specifieke tools hebben, zodat u met gemak campagnes kunt plannen, implementeren en evalueren. Microsoft Dynamics CRM voor Marketing helpt u uw klantenbase uit te bouwen en uw marketingvisie waar te maken.

 

 

Verkoop - Verhoog uw omzet, win marktaandeel en verbeter uw prestaties met Dynamics CRM  Verkoop - Verhoog uw omzet, win marktaandeel en verbeter uw prestaties met Dynamics CRM

Klanten en prospects maken vaak aankoopbeslissingen voordat u ze zelfs gesproken heeft. Uw verkoopstrategie moet hieraan aangepast worden. Microsoft Dynamics CRM voor Verkoop geeft uw teams de intuïtieve en gebruiksvriendelijke tools die zij nodig hebben om zo effectief mogelijk te werken.

 

 

Klantenservice - Snelle, efficiente en effectieve dienstverlening met Dynamics CRM  Klantenservice - Snelle, efficiente en effectieve dienstverlening met Dynamics CRM

Uw dienstverlening stopt niet bij verkoop. Elk contactmoment met uw klanten is belangrijk. Om hen effectief te blijven bedienen, moet u snelle, efficiënte en effectieve dienstverlening bieden. Microsoft Dynamics CRM voor Klantenservice helpt u.

 

Projecten - Maximale grip op uw projecten met Dynamics CRM  Projecten - Maximale grip op uw projecten met Dynamics CRM

Eenvoudig uw medewerkers in staat stellen om in controle te zijn over hun projecten en CRM inzetten bij het ondersteunen en realiseren van uw projecten, doelen en strategie. Met Microsoft Dynamics CRM voor Projecten heeft u de nodige tools in huis om uw projecten optimaal te beheren.

 

HRM - Beheer uw belangrijkste asset, uw personeel, met Dynamics CRM  HRM - Beheer uw belangrijkste asset, uw personeel, met Dynamics CRM

Er was nog nooit zoveel concurrentie in de markt als nu. Om succesvol te zijn moet u alert zijn bij werven en selecteren van nieuw personeel. Met de Dynamics CRM voor HRM  bent u in staat het volledige wervings- en selectieproces te managen.

 

MEMBERS -  Beheer uw leden, relaties en partners, met Dynamics CRM  Members - Beheer uw leden, relaties en partners, met Dynamics CRM

Uw leden zijn het hart van uw organisatie, ze delen in uw visie en ondersteunen uw belangen. Ze zijn de drijvende kracht en de bestaansreden van uw organisatie. Een goed doordachte ledenadministratie, waar zowel uw leden als uw organisatie mee gebaat zijn, verdient uw volle aandacht.

 

 

Contact Gratis
trial
W.Papers

Neem contact op!