Microsoft Dynamics CRM Software
Partner, integrator, host voor bedrijven
Bied uw klanten een onvergetelijke ervaring. Meer informatie

Marketing met Microsoft Dynamics CRM

Een pijplijn opbouwen. Impact maken. Klanten binden.

Marketing is vandaag de dag verantwoordelijk voor een groter deel van het klanttraject dan ooit eerder. Klanten dienen via nieuwe manieren en via nieuwe kanalen te worden benaderd. De automatisering van marketing met behulp van CRM ondersteunt dit.

 

Microsoft Dynamics CRM stelt bedrijven in staat klanten via verschillende kanalen aan te spreken, een pijplijn op te bouwen en de impact van marketing aan te tonen.

 

De standaard functionaliteit in Microsoft Dynamics CRM biedt veel mogelijkheden. De aanvullende software van ClickDimensions en Microsoft Dynamics Marketing gaan nog verder. Afhankelijk van uw wensen adviseren wij u de juiste combinatie.

Campagnes beherenCampaign Readiness Status Marketing oplossing voor Microsoft Dynamics CRM

Deze software stelt uw marketingmedewerkers in staat marketingcampagnes via meerdere kanalen van begin tot eind te plannen, uit te voeren en te meten. Spreek uw klanten aan met persoonlijke campagnes via meerdere kanalen, zoals e-mail, sociale media, evenementen en direct mail.

E-mail marketing

De e-mail marketing functionaliteit laat u snel en gemakkelijk bulk e-mails maken en verzenden. Alle verzonden, geopend en geklikte gegevens worden vermeld. De drag en drop editor is een eenvoudige manier om een e-mail te creëren. Selecteer een lay-out, voeg tekst en links gemakkelijk toe, pas de stijl aan en zie de veranderingen gebeuren in real-time. Natuurlijk kunt u uw e-mails personaliseren met gegevens uit CRM.

Nurturing

U kunt CRM zo instellen dat e-mails automatisch worden verstuurd via CRM workflow aan de hand van triggers. Link e-mail templates naar formulieren zodat wanneer een bezoeker een formulier invult hij automatisch een e-mail krijgt ter bevestiging van zijn aanvraag en een link naar de bron die hij heeft gevraad.

Leadbeheer en -scoring

Combineer uw marketing en verkoop met Microsoft Dynamics CRM en genereer meer leads met geavanceerde segmentatie en leadscoring.

Beheer van marketing resources

Plan en beheer uw budgetten, werk samen met uw team en manage uw content met een enkel systeem. Doordat u uw planning baseert op één bron van informatie biedt u een consistente en doordachte beleving aan uw klanten.

Luister naar klanten en spreek ze aan via sociale media

In hoeverre wordt uw stem gehoord op social media? Weet u wat uw reputatie en naamsbekendheid is? Verhoog de zichtbaarheid van strategische initiatieven op sociale media, zoals Twitter, Facebook en YouTube.

Marketinganalyse

Met behulp van dashboards heeft u een duidelijk overzicht op campagneresultaten, zodat u sneller uw pijplijn en ROI kunt meten.

 

 

 

 


Meer weten?

 

 

Corporate Marketing / Demand Generation

 • Verbeterde conversieratios
 • Meer gepersonaliseerde berichten
 • Pijplijn en inkomsten meting voor elke campagne

Creatief / Advertising

 • Integratie traditionele met digitale kanalen
 • Versnelde time to market
 • Meetmogelijkheden asset performance

Social / Digital / Web

 • Mogelijkheid om echte ROI te meten
 • Meer inzicht in de prestaties van de verkoop en marketing pijplijn
 • Toegang bibliotheek van web-ready inhoud

CMO / Marketing Executive

 • De uitgaven over marketingcampagnes beheren
 • De kosten van acquisitie over verschillende kanalen begrijpen
 • Begrip van marketing ROI

Neem contact op!