Microsoft Dynamics CRM Software
Partner, integrator, host voor bedrijven
Bied uw klanten een onvergetelijke ervaring. Meer informatie

Projecten

Maximale grip op uw projecten met Dynamics CRM

Eenvoudig uw medewerkers in staat stellen om in controle te zijn over hun projecten en CRM inzetten bij het ondersteunen en realiseren van uw projecten, doelen en strategie. Met projecten voor Dynamics CRM heeft u de nodige tools in huis om uw projecten optimaal te beheren.

Optimaal inzicht in de capaciteit van uw bedrijf

Ondersteun uw servicemedewerkers

Houd maximale grip op uw projecten en optimaal inzicht. Plannen, begroten, prognoses doen en bijstellen; u doet het eenvoudig en onderbouwd. Het resultaat: maximale efficientie en rendement.


Wees een projectmanager – niet een administratief assistent

Houd een compleet zicht op wat gefactureerd kan worden, wat gepland dient te worden, welke medewerkers onvoldoende ingeschakeld worden en welke klanten het meest rendabel zijn.


Succesvolle projecten met een goede planning

Beheer contracten

Zorg voor een beter inzicht in uw projecten en een eenvoudige urenregistratie. Zo bent u verzekerd van een betere procesbewaking en heldere verantwoording van uren. Het resultaat: sneller factureren en transparante projectplanning.


Efficiënte bedrijfsprocessen

Teamcommunicatie voor een betere klantenservice

Realiseer een betere opvolging van verkoopkans tot gerealiseerd project. Betere klantdossiers leiden tot snellere dienstverlening op maat. Het resultaat: Duurzame klantrelaties. Meer omzet. Meer rendement.


Deel uw kennis en documenten eenvoudig

Al uw data en informatie gecentraliseerd en toegankelijk zodat het voor iedereen eenvoudig te vinden én te beheren is. Het resultaat: betere samenwerking en minder kans op fouten en tijdverlies.

 

Contact Gratis
trial
W.Papers

Neem contact op!