Microsoft Dynamics CRM Software
Partner, integrator, host voor bedrijven
Bied uw klanten een onvergetelijke ervaring. Meer informatie

HRM

Beheer uw belangrijkste asset – uw personeel

Er was nog nooit zoveel concurrentie in de markt als nu. Om succesvol te zijn moet u alert zijn bij het werven en selecteren van nieuw personeel. Ook de ontwikkeling van uw medewerkers is van essentieel belang. Met de HRM oplossing voor Dynamics CRM bent u in staat het volledige werving- en selectieproces, maar ook de ontwikkeling van uw eigen personeel te managen.

Beheer het totale werving- en selectieproces

Beheer het totale werving- en selectieproces

Houd toezicht en controle op alle stadia van de werving: kennisgeving van vacatures, zoektocht naar kandidaten, eerste contacten, interviews, evaluaties, selectie en werving.


Overzicht van uw kandidaten, uw sleutels tot succes!

CV van uw kandidaten

Bewaar op eenvoudige wijze de informatie omtrent vaardigheden, professionele ervaringen, opleidingen enz. van de kandidaten en vind gemakkelijk een potentiële kandidaat voor een bepaalde vacature.


Werving vanuit een unieke basis

Customer Relationship Management voor werving en selectie

Met Dynamics CRM voor HRM werkt u op basis van Microsoft Office Outlook. U kunt uw e-mails, afspraken, planning van sollicitatiegesprekken en uw taken beheren vanaf één plaats. Zo optimaliseert u uw werving- en selectieproces.


Beheer al uw personeelszaken

Beheer al uw personeelszaken

Op één plek vindt u alle informatie over uw werknemers. Opleiding, werkervaring, arbeidsvoorwaarden, registratie van ziekteverzuim en vrije dagen. Door de mogelijkheid om ook voortgangs- en ontwikkelgesprekken met uw werknemers te registreren, kunt u de personeelsontwikkeling effectief volgen en begeleiden.


Meer tijd en ruimte

Personeelsgegevens en routinematige HR taken automatiseren

Door personeelsgegevens en routinematige HRM taken te automatiseren, krijgt u meer tijd en ruimte voor de procesmatige en menselijke kant van uw functie.

Contact Gratis
trial
W.Papers

Neem contact op!