Microsoft Dynamics CRM Software
Partner, integrator, host voor bedrijven
Bied uw klanten een onvergetelijke ervaring. Meer informatie

Microsoft Dynamics CRM - PSA

Oplossing voor projectbeheer, opvolging van tijdgebruik en van de uitgaven

Microsoft Dynamics CRM - PSA
PDF - Microsoft Dynamics CRM - PSA

De Professional Services Automation (PSA) oplossing gebaseerd op Microsoft Dynamics® CRM 'On premise' of 'Cloud/Online' biedt vele tools om uw projecten te plannen, te controleren, weer te geven, te evalueren en te factureren. Al deze functionaliteiten verbeteren de dagelijkse opdracht van de projectleiders.


Om uw dienstenbedrijf doeltreffender te leiden en uw projectenportefeuille beter te beheren, hebben uw managers realtime informatie nodig. Microsoft Dynamics CRM-PSA biedt hen een globaal zicht op de activiteiten van uw bedrijf. Al deze tools kunnen zich aanpassen aan het project en aan uw werkmethodes. Zij helpen de dagelijkse organisatie binnen uw bedrijf te verbeteren.


Meer weten?

 

 

  • Projectbeheer

Met de Professional Services Automation (PSA) oplossing wordt de creatie van nieuwe projecten, de opstelling van budgetten, de planning van projecten en het beheer van hulpmiddelen merkelijk eenvoudiger. Via de gedetailleerde boordtabel kunt u de projecten, documenten en missies van uw teams toekennen, controleren en beheren.

  • Opvolging van de tijdsbesteding en de onkosten

Microsoft Dynamics CRM PSA integreert het projectbeheer, de boekhouding van het tijdsgebruik en de facturatie. De projectmanagers kunnen op elk ogenblik in realtime een overzicht krijgen van de lopende en de toekomstige activiteiten, van de budgettering van de projecten, van hun contributiemarge en van hun reële marge. De toegang is beveiligd met beheer van de toegangsrechten afhankelijk van het gebruikersprofiel.

  • Opvolging van de facturatie

De projectmanagers kunnen gemakkelijk de voorbereidingen treffen van de facturatie dankzij de Microsoft Dynamics CRM PSA oplossing. Zij krijgen meestal een perfect overzicht van wat mag gefactureerd worden en van het reeds gerealiseerde zakencijfer. Dit voordeel leidt tot een betere facturatie, aangezien deze verfijnder is en in fase met de vooruitgang van de projecten.

  • Documentatie en rapportering

Met de Microsoft Dynamics CRM PSA oplossing is de projectleider steeds up to date met zijn dossiers. Hij kan op elk ogenblik de precieze activiteitenrapporten leveren en betrouwbare informatie voorleggen op interne meetings of aan klanten. Deze rapporten kunnen in slechts enkele minuten worden opgevraagd, wat uren aan voorbereiding uitspaart. Alle gegevens die aanwezig zijn in PSA kunnen geëxporteerd worden naar andere programma’s en formaten waaronder Microsoft® Excel, XML of PDF.
 

 

  • Projectbeheer
  • Opvolging van de gebruikte tijd en de onkosten
  • Opvolging van de facturatie
  • Documentatie en rapportering

Neem contact op!